Ghid online
Banners
S
patiu publicitar (728x90, 468x60, 380x60 sau 230x230 pixeli), cu un continut animat. Formatul de 728x90 pixeli, datorita suprafetei mai extinse, are impactul cel mai mare dintre cele patru formate existente. 

Tranzitional AD (interstitial)
Este un format eficient, de dimensiunea ecranului monitorului. Interstitialul se afiseaza intre paginile unui site, in timpul navigarii, pentru o perioada limitata de timp (10-20 secunde). 


Skyscraper
Este un spatiu publicitar, extins pe verticala, cu dimensiuni de 120x400 sau 120x600 pixeli, oferind un spatiu foarte larg de expunere, fiind vizibil in toata pagina.

Pop – under AD 
E este o fereastra care se deschide sub fereastra principala a unui site, preferabil pop-up-ului traditional care este considerat suparator pentru multi utilizatori.
 

Advertorial 
E este un articol cu un caracter comercial si poate contine si ilustratii. Este folosit atunci cand exista mesaje specifice de comunicat despre un produs, sau serviciu. Fiind publicat in zona de articole a site-ului, credibilitatea sa este crescuta.

Linkuri sponsorizate 
E este o forma de publicitate online care consta in inserarea unui link in cadrul unui site. Acest link este insotit de un text de prezentare menit sa accentueze mesajul vizual.


Newsletter 
Consta in folosirea unui banner, buton sau text in cadrul mesajului care face subiectul unei campanii pe e-mail.
Baza de date catre care newsletter-ul este transmis este realizata prin selectarea adreselor de e-mail in functie de criteriile dorite - varsta, sex, profesie etc. Orice e-mail este trimis cu acceptul proprietarului contului de e-mail respectiv.

Sampling online 
Ofera posibilitatea utilizatorului de a deschide un formular online pe care il completeaza pentru a primi, prin posta, mostrele oferite in cadrul campaniei.


Microsite 
O pagina web creata special pentru o anumita campanie. Formatul unui astfel de proiect sporeste in mod evident interactivitatea, oferind utilizatorului posibilitatea de a alege informatiile despre marca promovata.
Join Our Network!
Become a publisher
Completeaza formularul de inregistrare pentru a intra in reteaua 24 Media Center.
read more...
Afla mai multe despre 24 Media Center.
Aboneaza-te la newsletter
si vei fi la curent cu ultimele solutii de marketing interactiv adaptate nevoilor tale.